Όροι Χρήσης

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά την ακόλουθη ενημέρωση, για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων στο πλαίσιο της φοίτησης του παιδιού σας στο Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής – Καντζούρου Νεκταρία, kantzourou.gr.

 

Η επεξεργασία περιορίζεται εντός του Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής – Καντζούρου Νεκταρία, kantzourou.gr και τα προσωπικά δεδομένα θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στο διδακτικό και διοικητικό προσωπικό μας.

 

Μετά την αποφοίτηση του παιδιού σας, το Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής – Καντζούρου Νεκταρία, kantzourou.gr, θα διατηρήσει τα στοιχεία επικοινωνίας σας με σκοπό την ενημέρωση και επικοινωνία μαζί σας για τις δράσεις μας εκτός και ζητηθεί ο εσάς εγγράφως η εξαίρεσή σας.

 

 • Όταν ο χρήστης επισκέπτεται την ιστοσελίδα του Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής – Καντζούρου Νεκταρία, kantzourou.gr, δεν είναι υποχρεωμένος να καταχωρήσει ή να αποκαλύψει Προσωπικά του Δεδομένα, δηλαδή προσωπικά στοιχεία του που τον ταυτοποιούν, όπως για παράδειγμα είναι το όνομα, η διεύθυνση και το τηλέφωνό του.

 

 • To Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής – Καντζούρου Νεκταρία, kantzourou.gr, δεν ζητάει από τον επισκέπτη τέτοιου είδους πληροφορίες και η ιστοσελίδα μας είναι πληροφοριακού χαρακτήρα.

 

 • To Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής – Καντζούρου Νεκταρία, kantzourou.gr, έχει τη δυνατότητα συλλογής κάποιων στοιχείων, τα οποία όμως δεν αφορούν στο άτομο αυτό καθεαυτό, αλλά αποτελούν στοιχεία γενικότερης πληροφόρησης (π.χ. το όνομα του browser που χρησιμοποιείται, ή ο υπολογισμός του ατόμου που επισκέπτεται το site με την μορφή αύξοντα αριθμού, για λόγους μέτρησης της επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα μας).

 

 • Στην ιστοσελίδα του Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής – Καντζούρου Νεκταρία, kantzourou.gr, πιθανόν να παρέχεται η δυνατότητα συμπλήρωσης φόρμας επικοινωνίας όπου ο χρήστης επιλέγει ο ίδιος να συμπληρώσει, προκειμένου να επικοινωνήσει on line με το Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής – Καντζούρου Νεκταρία, για όποιο θέμα επιθυμεί.

Σημειώνεται ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι επικοινωνίας που παρέχονται στο χρήστη, όπου ο χρήστης δεν υποχρεούται να καταχωρίσει τα στοιχεία του, π.χ. μέσω e-mail, ή τηλεφωνικά.

Η φόρμα συμπλήρωσης, εφόσον ο χρήστης επιλέξει να την χρησιμοποιήσει, μπορεί να περιέχει θέση για καταχώρηση προσωπικών δεδομένων όπως όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση και τηλέφωνο. To Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής – Καντζούρου Νεκταρία, kantzourou.gr, χρησιμοποιεί αυτά τα στοιχεία μόνο για εσωτερική χρήση και για καλύτερη εξυπηρέτηση του ενδιαφερόμενου, καθώς και για την δυνατότητα επικοινωνίας μαζί του.

 

 • Τα στοιχεία του πελάτη ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν (re-marketing) από το Το Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής – Καντζούρου Νεκταρία, kantzourou.gr και ΜΟΝΟ  για ενημέρωση του πελάτη ανά διαστήματα για υπηρεσίες ή για ενημέρωση ή δραστηριότητες του Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής – Καντζούρου Νεκταρία, kantzourou.gr.

 

 • To Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής – Καντζούρου Νεκταρία, kantzourou.gr, ΔΕΝ κοινοποιεί τα δεδομένα που διατηρεί σε τρίτους παρά μόνο σε ανώτατες εισαγγελικές ή αστυνομικές αρχές αν και εφόσον αυτά ζητηθούν με επίσημο και νόμιμο τρόπο.
 • Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να διαγράψει τα δεδομένα που βρίσκονται αποθηκευμένα στο, Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής – Καντζούρου Νεκταρία, kantzourou.gr εφόσον αποστείλει e-mail στο info (at) kantzourou.gr ζητώντας την συγκεκριμένη ενέργεια. Η συγκεκριμένη ενέργεια πραγματοποιείται ΜΟΝΟ από το δηλωμένο e-mail του ιδιοκτήτη που έχει καταχωρηθεί στην έναρξη της συνεργασίας με το, Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής – Καντζούρου Νεκταρία,  kantzourou.gr.

 

 • Σε περίπτωση κακόβουλης ενέργειας (ή έστω υπόνοιας) κατάχρησης IP από τρίτους μη εξουσιοδοτημένους χρήστες (spam, hacking, Κλπ), το Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής – Καντζούρου Νεκταρία,  kantzourou.gr, διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει προσωρινά ή μόνιμα την ή τις IP διεύθυνσεις ή ολόκληρο έυρος διευθύνσεων (mask).

 

 • Η πλοήγηση από κατηγορία σε κατηγορία ή σε υποσέλιδα του Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής – Καντζούρου Νεκταρία, kantzourou.gr, γίνεται με εσωτερικούς υπερσυνδέσμους (links). Σε περίπτωση (εάν και εφόσον χρειαστεί) που ο επισκέπτης μεταφέρεται σε εξωτερικό site τρίτου με προβληματικό ή αλλοιωμένο περιεχόμενο την ευθύνη την έχει ο ιδιοκτήτης ή διαχειριστής του τερματικού site και όχι το Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής – Καντζούρου Νεκταρία, kantzourou.gr.
 • Η συλλογή των δεδομένων σας στις σελίδες social media του Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής – Καντζούρου Νεκταρία, kantzourou.gr,  (facebook, youtube, κλπ) γίνεται βάσει των όρων χρήσης που διέπουν τους συγκεκριμένους ιστότοπους.

Το Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής – Καντζούρου Νεκταρία, kantzourou.gr, ενδέχεται να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία που υπάρχουν σε κοινή θέα μέσω των επίσημων λογαριασμών της (likes, tweets, views, κλπ) ΜΟΝΟ για εσωτερική χρήση στατιστικών της εταιρείας. Υπεύθυνοι για την συλλογή – αποθήκευση προσωπικών δεδομένων είναι οι εκάστοτε ιστότοποι και οχι το Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής – Καντζούρου Νεκταρία, kantzourou.gr.

 

 • Ο πελάτης χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής – Καντζούρου Νεκταρία, kantzourou.gr, συναινεί και αυτομάτως εξουσιοδοτεί το Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής – Καντζούρου Νεκταρία, kantzourou.gr, μέσω των συστημάτων που διαθέτει να συλλέγει τα προσωπικά στοιχεία που απαιτούνται (e-mail, ονοματεπώνυμο, κλπ) για την ολοκλήρωση της ενέργειας που επιθυμεί ο πελάτης.

Η συναίνεση και η εξουσιοδότηση δίνεται αυτόματα από το σχετικό “check box” στις διάφορες φόρμες – αιτήσεις που υπάρχουν ή σε πεδία που θα δηλώσει ο πελάτης αυτοβούλως τα στοιχεία του (πχ καταχώρηση του e-mail σε φόρμα newsletters).

 

 • Το Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής – Καντζούρου Νεκταρία, kantzourou.gr, διατηρεί και αποθηκεύει τα προσωπικά δεδομένα του πελάτη όσο καιρό ο πελάτης παραμένει “ενεργός πελάτης” στο kantzourou.gr και διατηρεί υπηρεσίες σε αυτό.

Επικοινωνία:

Στο πλαίσιο της αποδοτικότερης προστασίας των προσωπικών δεδομένων που συλλέγει και επεξεργάζεται το Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής – Καντζούρου Νεκταρία, katzourou.gr, για τους ανωτέρω σκοπούς, έχει ορίσει επικοινωνία, προς την οποία τα υποκείμενα μπορούν να απευθύνονται για την άσκηση των δικαιωμάτων τους, ως ακολούθως:

Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής – Καντζούρου Νεκταρία, kantzourou.gr

Tηλέφωνο: (+30) 2631 025480

Hλεκτρονικό ταχυδρομείο: support (at) kantzourou.gr

Iστοσελίδα: https://www.kantzourou.gr

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.